دوحه: مذاکرات درباره مرحله دوم آتش‌بس در غزه شروع شود حماس: هماهنگی امنیتی میان تشکیلات خودگردان و اسرائیل به سطح فاجعه‌باری رسیده است احتمال توافق وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر کاهش تحریم‌های سوریه دبیرکل سازمان ملل: ایران به نگرانی‌ها درباره برنامه هسته‌ای‌اش رسیدگی کند ظریف در اجلاس «داووس»: حکومت تصمیم گرفته است که به زنان فشار وارد نکند جزئیات جدید درباره ساختار وزارت دفاع آتی سوریه وزیر خارجه آمریکا: درگیری اوکراین نباید تکرار شود یک روز عزای عمومی در ترکیه به‌دلیل حادثه آتش‌سوزی دعوت علی‌اف از پزشکیان برای سفر به آذربایجان رسانه عبری: ترامپ از قطر انتقام خواهد گرفت دیدار ظریف و رشید در داووس/تاکید بر توسعه روابط عراق و ایران بن فرحان: باید از وقوع جنگ میان ایران و اسرائیل جلوگیری کنیم مسکو: ۷ پهپاد اوکراین بر فراز کریمه منهدم شدند لاوروف: به عادی‌سازی روابط ایروان- باکو کمک می‌کنیم پوتین و السیسی درباره تحولات غرب آسیا رایزنی کردند

هدف سفر‌های الکاظمی چیست؟

یک منبع دولتی عراق تأکید کرد که نخست وزیر این کشور با سفر به ایران، آمریکا و سعودی در تلاش است که تنش بین این کشورها را کاهش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۲۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 16
کد خبر: ۵۰۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  یک منبع دولتی عراق به دستور کار سفرهای نخست وزیر این کشور به تهران، واشنگتن و ریاض پرداخت.

 

این منبع به شبکه خبری روسیا الیوم گفت که مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق در سفرهایی که به ایران، آمریکا و سعودی دارد، «نزدیک‌سازی دیدگاهها بین واشنگتن و تهران و کاهش تنش بین ریاض و تهران را بررسی خواهد کرد».

 

وی خبر داد که هدف بعدی الکاظمی بحث و بررسی این مسئله ضروری با سران کشورهای مذکور برای «دور نگه داشتن عراق از درگیری بین آنان» است.

 

این منبع تأکید کرد، الکاظمی در تعامل با کشورهای مذکور سعی می‌کند جانب میانه را در نظر بگیرد و کار را «به مراحلی برساند که دست‌کم در دوره نخست وزیری عراق، خطر این درگیری‌ها را از عراق دور کند».

 

وی خاطر نشان کرد، الکاظمی در سفرهای خود بر نقش این کشورها در کاهش تنش در عراق و منطقه متمرکز خواهد شد و سفر وی به واشنگتن نیز برای «تکمیل گفت‌وگوی راهبردی بین دو کشور» خواهد بود.

 

گفت‌وگوهای راهبردی بین بغداد و واشنگتن اواخر خرداد ماه گذشته به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد و قرار است در دورهای بعدی این گفت‌وگوها، روابط دو جانبه و آینده این روابط بین عراق و آمریکا ترسیم شود.

 

یکی از مهمترین خواسته‌های عراق، خروج نیروهای خارجی به ویژه نظامیان آمریکا از عراق است که برآوردها حکایت از آن دارد که بین شش الی نه هزار نیروی آمریکایی در عراق حضور دارند.

 

موضوع اخراج نیروهای آمریکا از عراق بعد از آن جدی و تبدیل به خواسته پارلمان این کشور شد که واشنگتن در یک اقدام جنایتکارانه، شهید سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به همراه «ابومهدی المهندس»، معاون رئیس سازمان الحشد الشعبی و نیروهای مرتبط به این سازمان را در تاریخ ۱۳ دی ماه گذشته به شهادت رساند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار